Schilderwerk Veenendaal

Corona en schilderen, wat zijn gevolgen?

Schilderen en corona, hoe gaan we daar bij bij Eigenhuis Schilderplan en De Nooy Schilders mee om? Net als iedereen merken ook schilders de gevolgen van het Corona virus. Het heeft voor ons allemaal impact. Mogen schilders gewoon werken? Ja dat mag, maar volgens de richtlijnen van het RIVM. Misschien wilt u juist in deze tijd de schilder over de vloer omdat u vaker thuis bent? Laat het ons weten en doe een aanvraag.

Corona en de geplande schilderbeurten

De geplande schilderbeurten kunnen doorgang vinden. Rondom de uitvoering van het schilderwerk volgen wij de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM op, zoals regelmatig handen wassen met water en zeep.

  • Als onze vakmannen en -vrouwen klachten hebben komen ze uiteraard niet naar het schilderwerk. Bij de uitvoering zullen zij voldoende afstand bewaren en alles in overleg met u doen.
  • Mocht u als klant klachten hebben, wilt u dat dan aangeven? Dan komen wij niet naar het schilderwerk en passen de planning aan.
  • Mocht u evengoed niet wensen dat de schilders komen, dan kunt u dat uiteraard ook aangeven. Wij zullen dat respecteren en een ander moment plannen.

Onze Eigenhuis vakmannen en -vrouwen zijn dus met schuurpapier en kwast aan de slag op de werkvloer.

Een deel van ons kantoorteam werkt vanuit Eigenhuis. U kunt ons gewoon bereiken per telefoon, mail, WhatsApp of welke digitale manier dan ook om vragen te stellen, met een van onze medewerkers te overleggen of aanvragen te plaatsen.

Aanvraag plaatsen

Denkt u er over om het schilderwerk uit te besteden voor nu en de komende jaren? Wij kunnen u gewoon blijven voorzien van een offerte en advies. Dat is dan weer het voordeel van het maken van uw Eigenhuis Schilderplan offerte op afstand. Doe de Postcodecheck op de website, voeg foto´s van uw woning toe en u heeft binnen 3 werkdagen de offerte in de mailbox.

De Nooy Eigen huis Schilderplan team Grote dank!

Via deze weg willen wij onze Eigenhuis vakmannen en -vrouwen op locatie, maar ook degene die vanuit Eigenhuis werken bedanken voor hun inzet en professionaliteit. En uiteraard u als klant, voor uw flexibiliteit in deze bijzondere tijd. Samen staan we sterk!

Lees meer

Meer nieuws

Schilderwerk Apeldoorn

  SchilderwerkApeldoorn.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Apeldoorn en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Apeldoorn start met een

Schilderwerk Bilthoven

  SchilderwerkBilthoven.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Bilthoven en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Bilthoven start met een

Schilderwerk Breukelen

  SchilderwerkBreukelen.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Breukelen en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Breukelen start met een

Schilderwerk Enschede

  schilderwerkenschede.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Enschede en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Enschede start met een